2013. május 2., csütörtök

Szárnyalok a boldogságtól!!!!!!Éppen a kórházban voltam az évi rendes infúziós kúrámon, amikor napvilágot látott a két kis király papagájom. Lett volna még egy, de az sajnos befulladt, nagyon sajnáltam, de így is nagyon boldog vagyok! Most két hetesek, sikerült meggyűrűznöm őket, gyorsan készítettem fotót róluk, így néznek ki az én kis kincseim, a szüleik nagyon szépen etetik őket.
Köszönöm nektek a szurkolást!! Velem most tényleg verebet lehetne fogatni, annyira boldog vagyok!!!

6 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Szóval a "letojtak" Most kikeltek!!! Nagyon örülök és remélem látjuk a cseperedésüket!! Gratulálok szerintem ritkaság az ilyen!!Kíváncsian várom a fejleményeket!!

Mézesmama írta...

Ha verebet nem is, de papagájt biztos...hi.hi.hi
Nagyon édesek...majd még csinálsz róluk képet...hogyan nőnek?

Irén írta...

Nagyon édesek!Örülök, hogy sikerült! Most már csak nőjenek szép, egészséges, csodaszép madarakká!

Ági mama írta...

Köszönöm, hogy velem örültök!!
Amikor csak lehet fotózom őket.

Ilka írta...

Gratulálok! Nagyon helyesek!

Amy's írta...

elnezegettem a ket kis tunderket amikor pincurok voltak es elgondolkodtam hogy milyen fantasztikus erdekes a termeszet hogy olyan kis csunyacskakbol milyen alomszep madarak lettek.Fura dolog :) Nekem "van" egy golyam itt kinn persze az allatkertben csak.Amikor megszuletett bekunyiztam magam hozza mindig es mar megszoktak hogy a hobortos no megy meglatogatni a kicsi golyat. Aztan felnott Kelep es olyan kis gyonyoru golya lett belole :) Nagyon szeretem a madarakat (is)