2013. március 8., péntek

Madaraim





Sajnos a kékszínű Gyurikám egy jól sikerült ajtónyitás során megszökött, még decemberben. Nagyon bánatos voltam, annyira szerettem, még most is nagyon hiányzik. Sikerült közben egy új Gyurikát vennem, nagyon aranyos, rá most már nagyon fogok vigyázni. Őt tanítgatom kis trükkökre, tud már fordulni, pacsit adni, átbújik a karikán és átbújik egy kis hengeren is. Találtam egy jó könyvet, ami a papagájidomításról és még nagyon sok érdekes dologról szól.
A másik két madár egy hete került hozzám, ők már nem olyan fiatalok, de nagyon aranyosak, már szerelmeskednek. Még bent vannak, de készül nekik a kinti reptető, remélem ott még jobb lesz nekik.

8 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Nagyon helyesek!! Gyurikának olyan színei vannak hogy Én is szerelmes lennék bele,De Pityu is nagyon aranyos és mi a kislány neve?:)

Ági mama írta...

A kislányt Vikinek neveztük el.

Amy's írta...

Szegeny Agimama ,hogy fajhatott a szived amikor Gyurika eltunt :((
Nagyon helyes az "ifju"par :)

Irén írta...

Jaj, nagyon aranyosak a madaraid! Sok szerencsét hozzájuk! Nekem egy pár piros pennant van és egy hegyi papagájom, ő olyan kis kedvenc mint a Tied. Sajnos nekem is szökött el már madaram,láttam, ahogy a szomszéd macska elkapja, borzasztó rossz érzés.

Mézesmama írta...

No és Gyurika egyedül marad?
Tündérek ezek a madarak!
Reméljük másik Gyurika...jó helyre repült!

Ági mama írta...

Gyurika sem marad egyedül, kap majd egy helyes kislányt, de előbb azt szeretném, hogy nagyon jó bizalmas barátok legyünk.

NemVal írta...

Tüneményes "madársereglet". Nálunk csak a madáretetőnél vendégeskednek cinkék telente, de őket is hosszasan tudom nézegetni. Ha saját madaram is volna, nem sok másra jutna időm, az biztos.

Ági mama írta...

Az igaz, én is úgy eltudom őket nézegetni, sokszor azon veszem észre magam, hogy eltelt az idő és még nem csináltam semmit.