2012. november 19., hétfő

Még három






 Továbbra is csíkok vannak a fotókon, nem tudom miért rendetlenkedik, pedig az eredeti fotókon nincs semmiféle csík, na mindegy majd megpróbálom kideríteni hol a hiba. Mindenesetre gondoltam még ezt a három színt is megmutatom.
Többen kérdezték hol található a mintája, nekem szerencsém volt mert megmutatták, nem mintáról készítettem, de találtam egy linket, nem tudom el lehet e igazodni rajta.


7 megjegyzés:

Mézesmama írta...

Ági mama! Ezek gyönyörűek....mid nagyon tetszik, de a fehér! az egy varázslat! Gratulálok!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Fantasztikusan szépek! a csík a képen nem lehet hogy kártya hiba?

Névtelen írta...

Kedves Ági mama!
Nagyon szépek az alkotásaid tündéri a kismadarad/madárpárti vagyok,imádom őket/én csak egy bámészkodó vagyok és azt látom hogy régen nem jelentkezel.Bízom benne hogy minden rendben van csak elbújtál.B.U.É.K.
Légy szíves bújj elő.
üdv. Mária

Ági mama írta...

Kedves Mária! Én is boldog új évet kívánok! Sajnos a kismadaram egy türelmetlen vendégnek köszönhetően elment, azóta is siratom, annyira hiányzik!!!! Mostanában sálakat kötöttem, nem gondoltam, hogy ekkora sikere lesz, de lassan visszatérek a gyöngyök világába, s előbújok. Gyurikámat, pedig gyászolom, mert sajnos a legnagyobb hidegbe ment el, nem hiszem, hogy túlélte. Hiába kerestük mindenfele. Üres a ház nélküle.

Mia írta...

Mondta anyum, hogy írt Neked! Örülök, hogy előkerültél! Istenem, megértem, hogy siratod! (én is madaras vagyok, tavaly egyik rosszcsont pusztult el, napokig sirattam, teljesen megértelek) :( A sálakhoz különben mi is kedvet kaptunk! Kiváncsian várom visszatérésedet! BÚÉK!

Névtelen írta...

Kedves Ági mama.
Végre megtaláltam hogy hova írtam Neked.Most olvasom hogy elszállt a kismadarad,borzasztóan sajnálom őt is meg Téged is.Sajnos a papagájnak mindegy hogy hideg vagy meleg van,mert a hullámost a verebek a nimfát meg a szarkák verik agyon a szine miatt.
Abban viszont még lehet reménykedni hogy valakihez bement és befogadták a környéken.Az első gyönyörű madaram nekem is elrepült,sose találtuk meg.Azt javaslom vegyél egy másik kismadarat aki nem lesz olyan mint az előző,de épp ezért vígasztalni tud.Jó bő lére eresztettem,de nagyon együtt tudok érezni Veled.

üdv. Mária

Maya írta...

Ági, ezek a sálak szuperek, annyira eredetiek, szerintem nagyon jó ötlet, meseszépek!