2009. október 26., hétfő

Elnézést!

Elnézést kérek mindenkitől, hogy pár napja nem írok bejegyzést senki munkájához!
Három nappal ezelőtt találtam egy nagyon csúnya beszólást a csevegőmben, ráadásul valaki az én nevemben írta, gyorsan le is vettem az oldalamról. Egy kicsit elment a kedvem mindentől, pedig tudom nem kellene foglalkoznom vele, mindig akadnak rosszindulatú, ostoba emberek, akik ilyesmivel szórakoznak. Azért közben alkotok, meg a kaktuszaim téliesítésével foglalkozom.
Remélem elmúlik hamarosan ez a rossz kedv, s elfelejtem az egészet.

35 megjegyzés:

Juli írta...

Kedves Ági mama!
Én tudom, hogy nem vagy rossz indulatú,mert nekem mindig nagyon kedves megjegyzéseket írsz! És mindig várom őket! :)Sajnos vannak unatkozó emberek, akik.... nem értem miért ilyen fajta programot csinálnak maguknak: más nevében írogatnak, ráadásul ronda szavakat...
Remélem hamarosan jobb kedved lesz! Várunk vissza!:)

Lerika írta...

Igen, sajnos ez az egyik internet nyújtotta negatívum, de mi "táplálkozzunk" egymás jóindulatából és szeretetéből (azért remélem, ez a tábor a nagyobb)!!!!!!

Ibolya írta...

Ági mama tényleg ne foglalkozz vele, azért mi mindig itt vagyunk neked, és Te mindig itt vagy nekünk))) csak ez a lényeg! - olyan jó olvasgatni a véleményeket, még ha az csak egy-két szó is, feldobja az embert - ne foglalkozz senkivel - mi - gyöngyösök - szeretünk és várunk továbbra is!!!)))- még ha szomorú is vagy(((
Te vagy a "kályha" akihez mindig mindannyian odatalálunk, szeretnénk továbbra is érezni a meleget!)))))

Tiszi írta...

Ági mama, ne bosszankodj más bunkósága miatt. Nem szabad emiatt begubóznod. Hidd el, nem éri meg. :)

Wickey írta...

Ne foglalkozz velük ! Nem az a baj , hogy a világon sok hülye van , hanem az hogy nagyon alacsony a kerítés! Szokta apukám mondani!További jó fűzögetést!

Ági mama írta...

Köszönöm nektek!! Máris jobban érzem magam!!

KataMűvek írta...

Drága Ági mama!! A rosszindulatú bejegyzést csak töröld ki, ne foglalkozz vele tovább. Örülj a többinek! HA emiatt nem írsz többet, akkor elérte a célját. Gondolj erre! Puszi, Kata

Erga írta...

Ági nem kell törődni az ilyen rossz indulatú emberekkel aki ilyeneket csinál az biztos egy megkeseredett lelki szegény valaki és ebben éli ki magát. Mi tudjuk, hogy Te jó vagy és én igen is nagyon adok és várom a véleményedet. Várunk vissza minél hamarabb.

vezsuzsi írta...

Ágimama! Rólad úgysem feltételezne senki ilyet!! Tudod épp azt szeretem a gyöngyözésben,hogy elôttem vagytok példák!
Annyira szeretnék majd olyan egészséges lelkületû nyugdíjas lenni,mint például Te!
Ezer puszi és vidámság!

Berjo írta...

Szerintem mindenki érzi, aki nap mint nap ellátogat "Hozzád", hogy a szeretet vezérel. :) Sajnos biztosan sokan vannak, akik ezt írígylik, hiányolják magukból. Légy Te továbbra is a mi BIZTOS PONT-unk, ne törödj az írígy, rosszindulatú megjegyzésekkel!

Piky73 írta...

Szomorú, hogy léteznek ily rosszindulatú emberek!!! Viszont szerintem a lényeg az, hogy a blogolás során - illetve sokak biztosan személyesen is - már úgyis tapasztalhattuk, hogy a mi Ági mamánk milyen kedves, jólelkű, segítőkész ... s sorolhatnám még a csupa-csupa jó tulajdonságát! Nagyon remélem, hogy hamarosan feltöltődve, s teli életkedvvel köszönthetünk ismét körünkben!

Mara írta...

Kedves Ági mama!

Ne törődj az ilyen rosszindulatú emberekkel, biztosan irigy volt Rád! Az ilyenek csak szánalmat érdemelnek, de azt semmiképp sem, hogy Te miattuk rosszul érezd magad!
Úgyhogy fel a fejjel, hiszen a gyöngyös "társadalomban" mindenki nagyon ad a véleményedre, és várja a bejegyzéseidet, kommentjeidet!

Ilona írta...

Kedves Ági!
Ne foglalkozz az ilyen gonosz bunkó emberekkel, ezután is szeretném tudni a véleményed, és nagyon örülök, hogy a többiek is így gondolják.

Monessa írta...

Ági mama! Ne törődj az ilyen emberekkel. Fölösleges mérgelődni, idegeskedni mások hülyeségein! Eddig is pozitívan hatottak ránk szavaid, és ez így is marad! Várunk vissza! :)

Maya írta...

Szia Ági, én megértelek, nekem is egy rosszindulatú beszólás vette el a kedvem egy időre a blogolástól, de visszarángattatok :-) Ezért imádom ezt a közösséget (ugye hívhatom így magunkat)! Nagyon ritka a külsős, aki beszólhat, mindenki jókedvvel, jóindulattal szól a másikhoz, nem a rivalizálás a cél. Én büszke vagyok a megjegyzésekre, a tieid pedig különösen jól esnek, mert tudom, mennyien vagyunk akikhez hozzászólsz, mégis mindig jut egy-két szó mindenkinek. Ezért szeretünk!!

Arduinna írta...

Ági mama! Ez az illető, aki a nevedben rosszindulatú megjegyzéseket ír, szánalomra méltó, ha ebben leli örömét. Örülj neki, hogy Te nem vagy ilyen és tedd a "dolgodat", ahogy eddig is tetted, gyártsd csak a szebbnél szebb dobozokat, ékszereket, unokázz. Csatlakozom Vezsuzsihoz, szeretnék majd én is ilyen mindenre nyitott, tevékeny nyugdíjas lenni!

Bandrea's Beads írta...

Kedves Ági mama!!!!
Ne engedd, hogy ilyen emberek elvegyék a kedvedet!!! Fantasztikusan ügyes vagy, szépen éltek és nagyon sok emberben ez irigységet ébreszt. Nálunk ezzel nem éri el a célját, mert ismerünk Téged!! Várjuk a kedves szavaidat és mi mindig írunk majd Neked!!
Puszi

KissBeads írta...

Draga Agi Mama!

Ha hiszed ha nem, eppen a csunya megjegyzesekrol irtam en is picit a blogomban. Ugy kozvetetten hasonlot. Nagyon el tudjak rontani az ember kedvet! Orulet!!! Pedig igazabol azokra a kedves emberekre kellene gondoljunk akik ertekelik, kedvelik a munkankat. Nem baj ha szazan is vannak, az az egy hulye kepes depresszioba nyomni... Mondanam razd le magadrol, de tudom nem egyszeru, mert en pont ilyen vagyok :) Puszillak, es talan olvasd vissza a kedves hozzaszolasokat, esetleg segit minel elobb tulesni a rosszkedven.

KissBeads írta...

Lehet kicsit felreertettem, nem neked hagytak uzenetet hanem a Te nevedben, ha? Mindegy, a lenyeg a lenyeg, pukkadjon meg a rosszindulatuja.

ireneli írta...

Felejtsd el a rossz idő és nyugalom! csókok.

Süni írta...

En csak annyit tudok kivanni Neked, hogy hamar terjen vissza a jokedved :) Ne add meg neki az oromot, hogy buslakodsz. Nyilvan csak irigysegbol csinalta akarki is volt az.
Az ilyen ostoba es szanalmas embereket a legjobban ugy tudod kivedeni, ha beallitod, hogy a blogodban a kommentek csak a Te jovahagyasoddal kerulhessenek ki :)

Kiss Antalné írta...

Ági!
Ne törődj vele!
Mi tudjuk milyen nagy szíved van és nagyon szeretünk!!

Elektra írta...

Drága Ági mama!
Sajnos nem tudom,hogy ki volt az, és miért írogat a Te nevedben.De azt tudom,hogy ez az Ő saját szegénységi bizonyítványa,hogy mások névben írogat megjegyzéseket!Ez felháborító!!!
Valószínűleg én is hasonlóan reagálnék az ilyesmire.
Mindenesetre nagyon hiányoznának a hozzászólásaid,mert így sincs kedvem fűzni,és ha még TE sem biztatsz,akkor kész....feladom. :-(((
Remélem,hogy hamar sikerül túltenni magad ezen az egészen!!!
Várunk vissza mindannyian! :-DDDDDD

Babra írta...

Drága Ági mama,
én biztos vagyok benne, hogy ha más blogjába került volna a rosszindulatú megjegyzés a nevedben, azt se vette volna senki komolyan, mert tudjuk, hogy mindig mindenkinek nagyon kedves dolgokat írsz és a jószándék vezérel:) Borzasztó, hogy ilyen dolgok történnek, el sem tudom képzelni, hogy hogy unatkozhat valaki ennyire, hogy ilyeneket csinál...meg hogy hogy lehet ilyen rosszindulatú! És tényleg, ne hagyd, hogy ez elvegye a kedved, mert ezzel pont a célját éri ér!

Kriszgyöngy írta...

Kedves Ági mama!
Az ilyesmikkel ne törődj, csak fűzögess szépeket, és továbbra is várjuk a kedves hozzászólásaidat.
Nagyon hiányoznak!

POÉ írta...

Kedves Ági mama !
Tudom most szomorú vagy ,de szerintem erős is és tudod ,hogy a lányok nem hiszik el a gyanusítást
rólad ! Te vagy mindenki "Ági mamája " aki mindig jóságos és kedves mindenkivel !
Kell nekünk egy "tyúkanyó "aki mindenkit bíztat és segít .Mi pedig itt vagyunk, ha neked kell ,egy kis bíztatás !Olvasd végig a leveleket ,láthatod mi szeretünk téged , és hiányolunk ha kicsit elmaradsz!Remélem ez a sok levél meggyőz ,ne foglalkozz a negatív véleményekkel !

Szilmarilla írta...

Kedves Ági mama!
Nem mondom, hogy ne törődj vele, mert hiába is tenném!
DE! Tudod, mindig alig várom (kezdő gyöngyösként), hogy a munkáimról visszaigazolást kapjak! És tőled mindig jött egy-két bíztató szó! ez nagyon fontos szerintem, főleg a kezdőknek! Nagyon hiányzik, ne hagyd, hogy földre döngöljön egy ilyen alak! Szükségünk van rád!

ekszerlada írta...

Draga Edes Agi Mama!!Mindenki nagyon jokat irt neked ezzel kapcsolatban,csak ismetelni tudnam Oket!!De en is kerlek,ne foglalkozz vele.Hidd el,szerintem nagyon irigy lehet rad,hogy ennyi olcasod van es sok szep mindened,es csak ezzel ezt akarta elerni,hogy eltunj.Ne tedd!!!Ne engedd meg,legyen erosebb a mi szeretetunk irantad es a szeretet mindent legyoz,ezert adjon csak erot neked az en szeretetem is,hogy ismet kozenk tudj jonni!!Nagyon varunk vissza!!!

Bori írta...

Kedves Ági mama! Ne törödj az ilyen rosszindulatú, gonosz emberekkel. Akik a blogodba járunk, éppen a kedves, szeretetre méltó lényed miatt tesszük (a csodálatos munkáid mellett). Kívánom, hogy hamar lépj túl rajta, mert nagyon hiányzol!

Vadnainé Almási Mária írta...

Kedves Ági mama! Te vagy itt nekem a fő kapaszkodó ebben a blogos világban, akire az elsők között rátaláltam, és a biztatásoddal, kedves szavaiddal sokat segítettél, hogy én is blogba merjem rendezni a fűzgéléseimet.
Nem tudom, miért szórakozik valaki veled, de szerintem téged nem lehet eltántorítani!:). Egyszerűen ne is foglalkozz vele!

Kati-gyöngye és más kézművességek írta...

Kedves Ági! Ne törődj ezzel a rosszindulatú emberrel!! Ez az ő tragédiája, ha így találja meg a bolgodságát. Valószínűleg irigyli az a harmonikus közösséget, ami itt kialakult. A mi örömünk pedig az, hogy Te vagy nekünk! Nekem is már sokat segítettél jó tanáccsal, jó szóval, kedves bejegyzésekkel. Én/Mi hiszünk benned és egy pillanatig nem kételkedünk benned!!! Ne hagyd, hogy egy ilyen beteg lelkű ember elvegye a jó kedvedet!!

Norita írta...

Kedves Ági mama! Ne foglalkozz vele, tudom nehéz, de ne hagyd, hogy egy ilyen alak elvegye a jókedved! Nagyon kedvellek így "ismeretlenül" is! :-)))

Ilka írta...

Az elmúlt két napban nem nagyon jártam benn szinte sehol, így nem tudom mi történt, de Ági mama, ne foglalkozz beteg lelkületű, irigy emberekkel! A munkáid csodálatosak, nekünk is örömet szerzel velük. Mindig csodálom az energiádat, amikor a blogokon szinte mindenütt találkozom a hozzászólásaiddal, ráadásul a megjelenés után röviddel már be is írsz valami kedveset. Ha én ezt utánozni tudnám!

Unknown írta...

Kedves Ági mama! Mindig csak a pozitív oldalt lásd! Nem mondhatja el ezt akárki,hogy 259 rendszeres olvasója lenne. Ez legyen az elismerés. Ne horgasszon le egy akárki.
Ahogy valaki írta itt neked: Te vagy a KÁLYHA. Hozzád megyünk vissza, mert te vagy a kiindulási pont. Kellenek a meleg szavaid. Nélküled én se lennék itt, tudod...
Puszi!

Ági mama írta...

Tiszta szívemből köszönöm nektek a biztató szavakat, ennyi kedvesség, szeretet után, hogy is lehetnék rossz kedvű?
Nincs az az ostoba bejegyzés ami elvenné a kedvemet ettől a csodálatos csapattól!!!!!!